شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۹۵۴۱
تاریخ انتشار : ۲۴ : ۱۰ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
کاظم راست‌گفتار که پروانه ساخت دو فیلم سینمایی و یک سریال به کارگردانی وی به تازگی صادر شده از توقف تولید هر سه اثر خبر داد.
کاظم راست‌گفتار کارگردان سینما در گفت‌وگو با خبرنگار دیباچه، اظهار داشت: ساخت دو فیلم سینمایی «نقاب 2» و «مستقیم جهنم» را که هر دو مجوز ساخت دریافت کرده‌اند را به دلیل مشکلات اقتصادی متوقف کرده‌ام و فعلاً در این شرایط اقتصادی که توان ساخت فیلم از بخش مستقل سینما گرفته شده نمی‌توانم به ساخت این آثار فکر کنم.

سرمایه‌گذاری در کود حیوانی، سود بیشتری از فیلم ساختن دارد  |  هر سه پروژه‌ام متوقف شده!
راست‌گفتار تصریح کرد: سریالی با عنوان «شوهر آهو خانم» نیز برای ساخت در دست داشتم که با وجود طی کردن مراحل پیش‌تولید، ساخت آن متوقف شد. با توجه به قسمت‌های افسارگسیخته و وضعیت بد اقتصادی کمتر سرمایه‌گذار و تهیه‌کننده‌ای جسارت ساخت فیلم و سریال را دارد. اگر یک نفر دارایی‌اش را صرف خرید کود حیوانی کند، پس از یک سال به سود بهتری از ساخت یک فیلم می‌رسد.

وی افزود: در سینمای امروز همانطور که می‌بینیم تنها قشری خاص مشغول فیلم‌سازی هستند که یا در شرایطی خاص هستند و یا فیلم‌ها از سوی سازمان‌ها و نهادهای دولتی حمایت می‌شوند، بخش خصوصی به معنای واقعی در سینمای ایران رو به نابودی است. تصور اینکه مجوز یک فیلم پس از عبور از خط قرمزها صادر شود و سپس در این شرایط به سراغ عوامل فیلم بروید و با کمترین هزینه فیلمتان را بسازید و به فروش و سودآوری در سینمای ایران فکر کنید بسیار ترسناک و غیر ممکن شده و در این شرایط طبیعی است که هیچ انسان عاقلی برای ساخت فیلم اقدام نکند.

کارگردان فیلم سینمایی «نقاب» در ادامه گفت: حتی فیلم سینمایی «نقاب 2» که با توجه به موفقیت قسمت اولش ممکن است مخاطبان خود را در سینما داشته باشد با توجه به اینکه تمام قصه‌اش در کشوری دیگر روایت می‌شود حداقل به دو میلیون دلار پول نیاز دارد که حدود 25 میلیارد تومان هزینه برای سازنده خواهد داشت. با این شرایط فیلم باید 75 میلیارد تومان حداقل بفروشد که سرمایه‌گذارش متضرر نشود، امروز یک فیلم اجتماعی در سینمای ایران تحت هیچ شرایطی نمی‌تواند 75 میلیارد تومان فروش داشته باشد، پس منطقی است که به ساخت این فیلم فکر نکنیم.

این کارگردان اظهار داشت: طبیعی است که در این شرایط به ساخت فیلم نمی‌توان فکر کرد. من نیز مثل بسیاری از فیلمسازانی که از کمک نهادها و سازمان‌های دولتی محروم هستند یا با آقازاده‌ها ارتباطی ندارند و پول‌های عجیب و باد آورده در دستشان نیست، هیچ امیدی به فیلم ساختن ندارم.
منبع: دیباچه
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳